11/09/2007

Taekwoooooodo ...



Ahir a la nit va tocar sessió de Taek. Ara farà un any que vaig començar a pràcticar-lo. Tot va començar quan el meu fisio, Xavi Jimenez, en va dir que per recuperar-me dels meus mals d'esquena tenir que fer molts estiraments. Estiraments, amb l'aburrits que són, quan faria jo estiraments. Realment, i sigueu honestos, després de fer un esport quanta estona dediquem als estiraments. Normalment tot el poc temps que tenim per entrenar el dediquem a l'esforç però ha estirar, molt menys del desitjat. Així que vaig començar a rumiar i rumiar fins que parlant amb el Pepe, company de feina, em va comentar que ell era practicant de Taek des de feia molts anys i que es feien molts estiraments. Doncs cap al gimnàs de Mun a provar-ho.
Estiraments he fet de totes les maneres però Deu meu les agulletes que vaig tenir les primeres setmanes. He tingut agulletes en llocs que no me imaginava que hi havia muscles. Es un esport dur, però no pel físic, que es treballar molt, sino per fas moviments que mai has fet. Es treballar molt l'equilibri així com la coordinarció i moltes coses més.
Al principi veus a la gent el que fa i penses "això ho faig jo amb una ma als co...", així que ho provés. Todo parecido con la realitad era pura coincidencia. Que torpe al començament però com tot esport per sort amb el temps, vas agafant-li el trukillo i ja comencen ha sortit les coses.
Ara com us podeu pensar tinc les cames una mica adolorides i el cap de setmana m'anirà de pu... mare, bon cap de setmana Bailets !



Ah, aquí teniu al Pepe amb uns dels estiraments més ...

1 comentari:

David ha dit...

a ver cuando te va bien quedar para ir al roco. A mi me va el miercoles al medio dia o tarde como la úlima vez (este seria el mejor dia y hora para mi), otra posibilidad es el viernes a las mismas horas.
esta semana no hay voley nos toca descanso.

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún