2/17/2008

Diumenge cap a Perles, els Roures


El diumenge, com el qui no vol la cosa, ens vam trobar a les 10 del matí al Xenxu i l'Eva al Viena. Quin lloc per estar el diumenge al matí, no? Nosaltres vam parar a comprar uns bocadillus i ells estavem esmorzant. Així que al final el Xenxu ens va animar per anar a trepar al sector els Roures de Perles. A mi la veritat es que em cridava l'atenció, l'havia vist al blog alturgell i tenia ganes d'anar-hi. Doncs cap a Perles que hi falta gent i el dia sembla que ens acompanyarà.
Per arribar al sector, primer ens hem de fotre una bona patejada, d'uns quinze a vint minutets ben bons i camí pedregòs. Però a l'arribar, val la pena la suadeta. LLoc tranquil i molt bona roca, es nota que és una escola nova. La Mon i jo fem cordada i comencem per Corfú 6a, Pioners 6a, Patufet 6a+ i Fort 6b (un diedre molt maco). La Mon després de fer-les ha acabat sense pell i s'ha retirat amb un bon entrepà de fuet.



Jo m'he pegat al Xenxu i he pogut encadenar al Flash Jabalina 7a, amb una entrada dura de bloc durant les quatre primeres xapes i després et regala un passeig fins la reunió. Per acabar m'he regalat Rapinyaires 6a, també molt maca. I per avui, res més, la veritat es que ha sigut una jornada molt agraida i amb bona companyia.
Ah, aquesta via se la dedico a l'Oscar que no farà mai grau.



Aquí teniu la ressenya actualitzada d'Els Roures, gràcies a d'Alturgell.

3 comentaris:

David ha dit...

a ver si encuentro una fecha que pueda coincidir y me estreno en roca...

Anònim ha dit...

No se que passa però quan intento enviar-te un sms fa error el meu super IPHONE.

7a?
Al flash?

???????...como????cuando?????

ja,ja...tindré que baixar a decotar, perque si ús deixo sols veig que hi ha desmadre.

No voldras dir 6a???


Homer?xq?cabró

isaki ha dit...

Ay Oscarcito que tu no facis grau no significa que els altres no puguem. Espavila i fica't les piles !!!

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún