4/17/2008

Via El Señor de los Bordillos, Vilanova de Meià.



Ahir va tocar escalada de via llarga a l'escola catalana de Vilanova de Meià. Vaig anar amb un bon amic, el Kako, amb el qual tenia que fer una via per començar a rodar una mica en via llarga. Li vaig deixar triar amb ell i com sempre va apuntar una mica alt.
- Estàs segur que aquesta via es la millor per començar, mira que fa quasi dos anys que no escalo via llarga?.
- No passar res, Jabalí, ja veuràs com tot anirà be.

La via que havia triat era El Señor de los Bordillos a la Roca dels Arcs de Vilanova de Meià. Es una via de set llargs i fa aprox. 210 mtrs., està totalment equipada però no es una via fàcil, el segon llarg es un 6c+ (no obligat) però el difícil es el llarg 7 que té un 6b obligat i molt finet.



I per acabar-ho de millorar, al molt animal, no se li ocurreix una altra cosa que empalmar llargs. Bé, ell empalma els dos primers i jo faig els dos primers de segon, suant al 6c+ i després em toca de primer un 6a molt maco però després el quart llarg de 6a+ de placa s'em va atragantar una mica. Suposo que el cansaci va fer el seu efecte i vaig patir com un campió. El cinqué llarg, que es un 6b+, per mi es el millor de la via. I per acabar la festa, el famós 6b de placa, que el kako se'l va currar com un campió i jo no vaig estar gaire per la feina.



El kako començant la via i adalt ja es pot veure el començament del 6c+



El Kako a reunio 2



Arribant a la reunió 4



Jo arribant a l'última reunió



Video entrada de la via.



Final de la via



Feixa de baixada, no et despistis !!!

Espero que la pròxima la disfruti més i la logística la fem una mica millor.
Avui també voliem escala al mateix sector, però ens em aixecat una mica molls i cap Andorra s'ha dit.

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún