6/16/2008

Escalada a Aillat, França



Avui marxem a visitar la France. Anem cap a un sector nou que la Jana i l'Aram van conèixer ahir. El lloc es diu Alliat i esta passat el poble de Niaux, i el sector que vam triar er Passe Murailles. Es un sector d'ombra però el nivell quasi mínim es de seté grau. Així que la Mon va fer la 19 i després va repetir la 12 un parell de vegades. Jo vaig fer-li un tiente a la 13, un 7a curt però amb passos molt macos. No vam poder fer gaire cosa més per què es va posar a ploure i vam tenir que replegar els trastes.

Escalada Coll de Nargó, sector dipósit



Tornem a escalar aquest sector de Coll de Nargó aprofitant que avui s'ha aixecat amb núvols i semblar que no farà gaire sol. La Mon ha escalat El hecho Mero 5c, Samanronsa 6a, Samanganxa 5c i Samanreta 5c. Jo provo Capita Casolae 7a i li trobo els passos, però estic cansat i em reservo a tirar-li de primer un altre dia.



Visitem al Cavall Bernat i Font Soleia



Aquest cap de setmana aprofitant que no plou hem aprofitat per fer una excursió per la Mola. Primer vam visitar el Cavall Bernat i la via d'escalada que possiblement farem amb la Mon. Després ens vam anar a visitar una altra escola d'escalada de la zona, la Font Soleia.



El Cavall Bernat



Detall de la via



Vista del Cavall Bernat mentre pujavem fins la Font Soleia





Una part de la Font Soleia

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún