11/21/2007

Una mica de resina

Avui ha tocat sessió de roco amb el David. Continuem amb la nostra dura tarea d'anar agafant ritmillo. Però sorprenentment l'estem agafant. Cada dia que passa es va veien alguna millora i això ja és dir. Avui hem pujat una mica més el nostre nivellet i em anat complicant les coses i no han sortit del tot malament. Fins i tot avui el David a fet el seu primer llançament, tot un heroi per mi en aquest món.
Per la resta el dia normalet, currant i anant de p... cul.
Aquest cap de setmana toca cenilla amb la colla del Yogui per record vells temps i veure lo grans que ens estem fent però per dintre encara som aquells sonats que ens ho passavem tan bé.

Aquí teniu uns parell de videos del blog a Fontainebleau



11/20/2007

A tope ...


Estic content, la veritat que no us puc enganyar. L'esquena m'està respectant, així que he pogut tornar a fer aerobics; el colze i el dit no diuen res, així que també puc escalar i el coco amb la suma de les dues coses també tornar a rutllar. Tinc que confessar que aquest anys enrera he tingut temporades molt dolentes. Quan no era un all, era una ceba i sino el sr. Murphy. Semblava que totes les forces de la natura s'havien unit en contra meva (que sobervia pensar que la natura no té altra cosa millor que fer que pensar en mi). No veia mai la llum al final del túnnel i s'ha fet un túnnel molt llarg. Durant aquest temps he anat trampejat amb diferents esports per evitar les lessions i encara he pogut fer algunes cosilles. I sort dels companys amb els que podia anar fent coses encara que fos a pas de tortuga. Gràcies a tots.
Però ara estic content i m'agradar dir-ho. No sé el temps que durarà però el vull disfrutar al màxim, així que a topeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún