4/21/2008

Escalada als sectors Bel Canto i del Mig a Coll de Nargó.



Aquest cap de setmana les condicions meteologiques no eren gaire bones, així que vam decidir aixercar-nos aviat el dissabte i escala a prop de casa. Be al final entre pitos i flautes a les 11 del matí ja estavem al peu de les vies del sector Bel Canto, de Coll de Nargó. Vam decidir triar aquest sector, per què últimament la Mon ho havia tingut bones esperiències amb la roca. Aquest sector, on abundent les vies fàcils, es molt agraït i la Mon va disfrutar d'alló més.



Després que la Mon escales set vies (4,5,6,11,12,13, i 14), ens vam dirigir al sector del Mig, on estaven l'Eva, Jana i l'Aram.



En aquest sector jo vaig escalar Sicaldur 6a+, Fisuterapia 6b (per la fisura) i li vaig montar Pels péls 5b a la Mon, que la va disfrutar fins quasi adalt, moment que va començar a ploure i li vam donar un mica de pressa. La pluja ens va marcar el final del dia d'escalada, però eren les 16:30 de la tarda i tampoc era mala hora. Cap al Thaussà a fer una beguda uns i un bocata els altres, unes rialles i cap Andorra que hi falta gent.



Sector del Mig



Mon assegurant i menjant



Jana



L'Eva



La parelleta



video vista del sector Bel Canto




video de la Mon escalant al Bel Canto



video final dia d'escalada

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún