2/20/2008

Pronto va empezar la temporada ...

No se vosotros pero yo ya tengo ganas de que el tiempo empieze a mejorar y poder pillar la btt.
Para empezar a cojer un buen sabor de boca aquí va este video de DH, que al menos a mi me pone los pelos de punta. Fijaros que en este descenso no se te ocurra salirte de la trazada. Que colgados que hay por ahí sueltos.

2/17/2008

Diumenge cap a Perles, els Roures


El diumenge, com el qui no vol la cosa, ens vam trobar a les 10 del matí al Xenxu i l'Eva al Viena. Quin lloc per estar el diumenge al matí, no? Nosaltres vam parar a comprar uns bocadillus i ells estavem esmorzant. Així que al final el Xenxu ens va animar per anar a trepar al sector els Roures de Perles. A mi la veritat es que em cridava l'atenció, l'havia vist al blog alturgell i tenia ganes d'anar-hi. Doncs cap a Perles que hi falta gent i el dia sembla que ens acompanyarà.
Per arribar al sector, primer ens hem de fotre una bona patejada, d'uns quinze a vint minutets ben bons i camí pedregòs. Però a l'arribar, val la pena la suadeta. LLoc tranquil i molt bona roca, es nota que és una escola nova. La Mon i jo fem cordada i comencem per Corfú 6a, Pioners 6a, Patufet 6a+ i Fort 6b (un diedre molt maco). La Mon després de fer-les ha acabat sense pell i s'ha retirat amb un bon entrepà de fuet.



Jo m'he pegat al Xenxu i he pogut encadenar al Flash Jabalina 7a, amb una entrada dura de bloc durant les quatre primeres xapes i després et regala un passeig fins la reunió. Per acabar m'he regalat Rapinyaires 6a, també molt maca. I per avui, res més, la veritat es que ha sigut una jornada molt agraida i amb bona companyia.
Ah, aquesta via se la dedico a l'Oscar que no farà mai grau.



Aquí teniu la ressenya actualitzada d'Els Roures, gràcies a d'Alturgell.

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún