4/05/2008

Btt La Seu d'Urgell-Calvinya-La Seu



Avui es dissabte 5 d'abril i fa un dia increíble, així que amb la colla del Yogui (Pili, Rosa, Mon, Kiko, David i jo), hem decidit fer la primera sortida conjunta amb Btt. El punt de partida ha sigut el parc del Segre (com no?) i l'hora no ha estat molt ben definida per què tothom ha arribat a una de diferent.



Team mecànics Barbosa



I clar, també s'han de fer les últimes verificacions abans de sortir, així que acabem sortint en horari canari, però amb moltes ganes. Finalment hem fet dos grups, l'equip femení (amb el Kiko inclós) anirà fins el Pla de St. Tirs i el David i jo fem una ruta que surt de La Seu, pujar per la dreta de St. Pere fins una borda i deprés travessa per un camí molt estret i entretingut fins Calvinyà per baixa una altra vegada fins la Seu i anar a buscar a les fémines. Finalment vam fer uns 21 km dels quals uns cinc són de pujada fins la borda, 420 mtres de desnivell positiu i un ostión que em vaig emportar per seguir a le professeur, digne de veure.





El David després d'arribar a la borda i començar a planejar cap a Calvinyà



Poble de Calvinyà a la meva esquena



Últims retocs a la nova machine



Vista general



Recuperació de l'equip femení



Al complet!



Això si que ho fas be, eh Kiko!









I per últim ens vam anar a dinar a Cal Miquel a Anserall on vam recuperar totes les forces perdudes i crec que vam guanyar de més.

3/30/2008

Premis youtube 2007



Clickant damunt la imatge us portarà directaments als millors videos de youtube de l'any 2007, que els disfruteu, per què hi ha de molt bons.

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún