11/17/2007

Dos Bomberos mueren en el incendio de un garage de Paris


L’incendie du garage, situé 16 rue Riquet, dans le XIXe arrondissement à Paris, s’est déclaré vers 17 heures pour une raison inconnue. (Ayissi/AFP)


París, Francia.- Un incendio en un garage de París requirió este viernes un gran operativo por parte de los bomberos, informó una portavoz policial.

Aún se desconoce el origen del incendio en el garage de un vendedor de coches. Un auto explotó a causa de las llamas. Luego se derrumbó un muro que sepultó a dos bomberos. Uno de ellos fue rescatado herido de entre los escombros, mientras que el estado de su compañero era incierto esta noche.

Más de 150 bomberos combatieron durante más de dos horas contra las llamas en el edificio de cinco pisos ubicado al pie de Montmartre.

Sobre la ciudad se observó una densa columna de humo negro. Testigos informaron que se escucharon varias explosiones y varias calles fueron cerradas.

La ministra del Interior de Francia, Michele Alliot-Marie, y el jefe de la policía de París, Michel Guadin, visitaron el lugar para informarse sobre la situación.

Hoy, viernes 17 de noviembre, se ha confirmado la muerte de los dos bomberos, tanto el bombero desaparecido como el bombero que llegó al hospital.

11/13/2007

En busca de l'adrenalina ...


Tots més o menys som pràcticants d'algun dels actualment anomenats esports d'aventura i de tant en tant quan parles amb persones sedentaries i els expliques el que fas sempre es sorprenen o meravellen del teu valor per l'esport que pràctiques. Alguns i tot es pensen i et diuen el que tan de moda està, que ets un adicte a l'adrenalina o coses per l'estil. Però realment, i crec sincerament, que només som pràcticants d'uns esports que ens agraden o hem tingut la possibilitat de realitzar per la zona on vivim però amb un risc controlat. Ser que mai es pot parlar de risc zero amb l'esport i menys quant els pràctiquem en un entorn tan salvatje i canviant com es la muntanya. Però per mi té tan risc o més el ciclista que surt a fer ruta cada dia per carreteres bastant transitades per exemple que no jo quan decideixo baixar per triatles amb la meva Btt, fer una via llarga d'escalada o una sortida de rando a l'hivern.

Per mi les persones que realment exprimeixen al màxim l'expressió "adictes a l'adrenalina" son els esportites d'aquest video, que el disfruteu com ho he fet jo.


11/12/2007

Nou joc de bombers

M'he trobat a internet aquest joc, sense comentaris

Cap de setmana mogudet


Aquest cap de setmana no he parat en el sentit estricte de la paraula. El divendres a l'acabar un curs de la feina, cap a les cinc, vaig recollir a la Santa i ens vam baixar cap a les seves contrades, Terrassa. Cada cert temps hem de baixar pq ella pugui gaudir de la seva família, cosa ben normal.
Dissabte vam aprofitar per voltar per la ciutat i veure a tota la family (va faltar algú però anavem amb el temps just així que per la pròxim viatge). A la tarda vam tornar agafar el cotxe i ara cap a Fraga.

Vam arribar cap a les vuit i vam aprofitar per veure a uns quants dels meus companys que estaven reunits a un bar. Després de contar-nos com va la vida i pendre unes birres acompanyades de les seves corresponents rialles vam anar a sopar a casa que teniem uns amics de la familia convidats.
Al dia següent tornar a començar pq arribaven uns familiars de Tortosa i s'havia de preparar tot el dinar a casa. Es va fer una bona paella i acompanyada d'altres delicies. Realment vam acabar farts de fato com la màjoria de dinars familiars.

I a les sis de la tarda tornar a fer les maletes i ara cap a la casa de les muntanyes que avui hi ha feina.

Aqui us deixo l'acudit de la setmana, com sempre del company Ermengol

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún