11/12/2007

Cap de setmana mogudet


Aquest cap de setmana no he parat en el sentit estricte de la paraula. El divendres a l'acabar un curs de la feina, cap a les cinc, vaig recollir a la Santa i ens vam baixar cap a les seves contrades, Terrassa. Cada cert temps hem de baixar pq ella pugui gaudir de la seva família, cosa ben normal.
Dissabte vam aprofitar per voltar per la ciutat i veure a tota la family (va faltar algú però anavem amb el temps just així que per la pròxim viatge). A la tarda vam tornar agafar el cotxe i ara cap a Fraga.

Vam arribar cap a les vuit i vam aprofitar per veure a uns quants dels meus companys que estaven reunits a un bar. Després de contar-nos com va la vida i pendre unes birres acompanyades de les seves corresponents rialles vam anar a sopar a casa que teniem uns amics de la familia convidats.
Al dia següent tornar a començar pq arribaven uns familiars de Tortosa i s'havia de preparar tot el dinar a casa. Es va fer una bona paella i acompanyada d'altres delicies. Realment vam acabar farts de fato com la màjoria de dinars familiars.

I a les sis de la tarda tornar a fer les maletes i ara cap a la casa de les muntanyes que avui hi ha feina.

Aqui us deixo l'acudit de la setmana, com sempre del company Ermengol

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún