5/05/2008

Btt ruta per Vacarisses 2



El diumenge vam decidir fer una petita sortida per estirar les cames. Aprofitant la inestimable ajuda del Joan vam fer una part de la pujada a Els Caus i ens vam desviar per l'urbanització que porta el mateix nom, per tornar per una pista molt divertida fins el punt de partida. Vam fer 9 km i 190 m. de desnivell positiu. El dia va ser magnífic i va ser un bon final per un bon cap de setmana.



La plaça de Vacarisses

Btt Ruta per Vacarisses



El dissabte varem fer una petita ruta per la població de Vacarisses, la qual està rodejada de pistes, camins i corriols molt divertits. Com a guia tenim al cuñao Floti, qui va anar adaptant la ruta segons les queixes de la Mon. Al final de la ruta, en Joan i la Mon es van quedar a casa i jo vaig pujar fins Els Caus, una pujada sostinguda de 5 km. La ruta en total van ser de 24 km i 500 m. de desnivell positiu. A la nit, ens vam quedar de canguros de la Jana i la Marta que tenen més energia que les piles duracell.

Btt ruta 42 de la Seu d'Urgell



El divendres 2 vam decidir amb la Mon de baixar a Terrassa però abans voliem fer una ruta, així que vam agafar totes les maletes i les bicis i cap a la Seu. Bé, realment no vam fer tota la ruta 42 per qué no vam començar des del Parc olímpic sinó que ho vam fer des de l'encreuament de la nacional amb la carretera que baixa d'Aravell. Més que res va ser per què no teniem gaire temps per fer-la sencera però ens venia de gust fer aquest recorregut. La primera part (que no vam fer) es la ruta 41 fins Aravell, lloc on la ruta 42 pujar fins el fons de la vall per tornar a baixar fins Aravell. El recorregut que vam fer nosaltres eren 20 km i 662 m de desnivell positiu. La pujada es molt maca i contínua i la baixada, de les millors, amb unes vistes del Cadí increíbles. La Mon va patir però va disfrutar molt i la veritat que li tenia ganes a aquest recorregut. La pròxima vegada la farem sencera però això ja serà un altre dia.



La nostra ruta



Entrant a Aravell



Primeres rampes



Vista del Cadí



Arribant a la Torre



Últimes rampes



El final

5/04/2008

Btt ruta 41 de La Seu d'Urgell



El diumenge 27 era el sant de la Setes, així que la vam felicitar i ens vam anar a fer btt a la Seu. Vam anar el Claudi, l'Eva i l'Eduard, que durant el dia anterior escalant haviem quedat per fer una sortideta. El dia com l'anterior magnífic així que vam fer la ruta 41 que surt del Parc olímpic del Segre, va fins Aravell i tornar al Parc passant pel Balcó dels Pirineus. Es una ruta que té quasi 20 km i es fa un desnivell positiu de 676 m, ideal per rodar.



Direcció Aravell



Sortint d'Aravell



Amb el Cadí de fons



La Setes i l'Eva

Escalada als Roures, Perles



El dissabte 26 d'abril tenim intenció d'anar a fer una mica de btt per la Seu, però un msm de l'Eva ens va fer canviar els plans i vam acabar als sector dels Roures de Perles. Vam anar una bona colla, la Setes, l'Eva, la Jana, la Lorena, el Juanan, el Dodo i el Claudi. El dia magnífic i en algun moment fins i tot massa calor. Ens ho vam pendre com un dia de rodatlle ja que moltes vies ja els haviem fet, però la companyia era molt bona i les vies van anar caient. La Setes cada dia es troba millor i jo em vaig em portar Le grand escofier 7a al flash, en definitiva un dia rodó.



Tota la colla





La Jana



El Balu i l'Eva



Lorena i Eva




Cap a casa

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún