4/18/2009

La TRANSEBRE·BTT Mequinensa, 10 de junyHola companys,

Un any més el Club Ciclista Mequinensa, l'excm. Ajuntament de Mequinensa i el Consell Comarcal del Baix Cinca han acordat organitzar una nova edició de la marxa ciclista "La TRANSEBRE·BTT Mequinensa", la qual s'incorpora al calendari de marxes de la federació aragonesa de ciclisme. Aquest any tindrà lloc el dia 10 de maig a les 8.30 hores al Club Capri de Mequinensa (espai nàutic).

Aquest any la novetat és un circuit més afegit als dos que ja s'han anat traçant els anys anteriors. Aquest nou circuit és de distància menor però igual de divertit, amb zones tècniques, corriols i pistes pels quals encara no s'ha circulat a la TRANSEBRE·BTT. Són nous traçats i nous reptes.

Circuit S: 18 km de dificultat mitjana-baixa.

Circuit M: 38 km de dificultat mitjana.

Circuit XL: 58 km de dificultat mitjana-alta.

A la meitat del recorregut es realitzarà una petita competició el guanyador de la qual serà recompensat amb un pernil.

Premi al club més nombrós.

Premi a la bicicleta més original.

Premi sorpresa.

També tindrem trofeus per al més ràpid en cadascun dels circuits.

Aquest any també tindrem carpa de test de Biciacción-Alcanyís amb els últims models de Scott per a que tot aquell que ho vulgui, pugui provar-los per un petit circuit ad hoc. Biciacción-Alcanyís s'encarregarà també de l'assistència tècnica en marxa.

Una altra novetat respecte les tres edicions anteriors és la realització d'un sorteig de material ciclista, subministrat pels nostres col·laboradors especialitzats.

Per suposat continuem cuidant els detalls que més van agradar d'edicions passades: entrepans de llonganissa, refrescos i dutxes d'aigua calenta per a tots els participants. També el servei de neteja de les bicicletes amb aigua a pressió. De nou, la TRANSEBRE·BTT es posa en marxa, amb més forces que mai.

No te la pots perdre!salutacions cordials,
Club Ciclista Mequinesa

VI TROTAMONS BTT, Fraga 7 de Juny 2009

El éxito de anteriores ediciones nos ha animado a organizar la VI TROTAMONS BTT. La fecha es el 7 de junio de 2009. Como todos los años el circuito partirá de Fraga para recorrer los diferentes parajes que componen el Bajo Cinca y Los Monegros. En cuanto esté listo colgaremos toda la información sobre la próxima TROTAMONS, mapas, altimetrias, cuotas de inscripcion, etc. Si teneis alguna sugerencia sobre la marcha podeis hacernosla llegar a través de nuestro correo, ccfraga@clubciclistafraga.com

- TROFEO AL CLUB CON MAS INSCRITOS.
- TROFEO AL CLUB MAS LEJANO (mínimo 5 inscritos).
- TROFEO AL 1º EN CORONAR “LA MADALENA”.
- TROFEO AL PARTICIPANTE MAS VETERANO.

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún