2/24/2008

Tornem a escalar a Els Roures.

Ahir vam tornar a aquest sector de Perles a l'Alt Urgell. Vam anar la Mon, el David i un servidor. El dia increíble, com si fos estiu i això que estem a finals de Febrer, no se com estarem a l'estiu. Més tard van arribar l'Eva, la Jana i l'Aram, i una mica més tard el Kako, la Silvia i la Vanesa. Així que al final erem una bona colla i les riatlles no van faltar.



Jana, Aram i jo

Le professeur s'estrenava aquesta temporada en roca, va disfrutar com un nen petit i va comprovar que les sessions al roco han anat d'allò més bé. La Mon cada vegada va agafant més confi però li falta una mica de tècnica per disfrutar més i no capficar-se tan en els moviments de mans i pensar més amb els moviments de peus.



Aquí adalt mano jo!!!



... la Mon tirant com una bèstia.

Ahir aquest parell van apendre la lliçó i crec que milloraran la técnica de peus en pròximes sortides. Les vies que vam escalar són Ducat 6c, Filiprim 6a, Gorga 6a+, Petit príncep 6a, Congost 6a+, Bonjours 6b, Me-Me 6a i finalment jo vaig acabar amb Bultó 6a+. Esperó que en pròximes sortides ja podran començar a escalar vies de primer, o no?.



El David estudiant la situació

Al final del dia, quant ja semblava que tot havia anat com la seda, s'em va apropar el caballero de la triste figura i em va dir "Tio, que no encuentro las llaves del coche!" i jo vaig pensar "Doncs les claus del meu, estan dintre del teu i aparcat al Viena i a sobre les claus de casa també les tinc dins el meu cotxe, joer quin lio."
Be, al final vam buscar les claus per tot arreu, dins les motxilles, vam baixar fins el cotxe, no fos cas que estigués obert, vam tornar a pujar una altra vegada fins el sector (i us puc dir que es una pallissa) i res. Per sort l'Aram i el Kako encara i eren i ens vam poder repartir en els dos cotxes per pujar fins a Andorra. Com vaig entra jo dins de casa, això es una història que ja contarè en un altre moment.
Apa, força i pila!!!

3 comentaris:

David ha dit...

Sembla que el més destacat del dia va ser perdre les claus. El dia va ser fantàstic i es veritat que m'ho vaig passar molt bé. Escalar no escalo una merda però no podeu dir que no faig unes fotos collonudes...

isaki ha dit...

Y has de continuar así, haciendo unas fotos cojonudas, jejeje

marc ha dit...

No se porque pero tenía la intuición que eras tu el que había perdido las llaves, mira una corazonada !!!

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún