2/08/2008

S'han acabat les vacances

Be, després d'aquest temps de silenci es el moment de tornar a escriure. Han passat coses bones i dolentes però em quedaré amb les bones. Els entrenus d'escalada vam de conyar i la progressió crec que es acceptable. L'anterior cap de setmana vam anar a escalar a Perles, al sector Roc d'en Betriu. La Montse, el Salva, el Josep, el Txenxu i jo. El dia va començar bé, però després es va començar a tapar i la rasca va aparèixer així que no vam poder estar tot el temps que voliem però va donar temps per fer quatre vies. Jo feia cordada amb la Mon i per començar ens vam ficar amb Heidi 5c (la Mon la va fer dos cops), Perlet 6a+, Mestral 6b i L'alzina 6b+ (la Mon la va lluitar com una campeona). Estic content per què per ser el primer dia de roca les vaig poder treure al primer pegue i sense gaires problemes, llàstima que el temps va canviar i ens va tallar una mica el rotllo però vam disfruta com uns nens petits amb sabates noves.Una altra cosa bona es que d'aquí poc m'arriba el cuadre de la meva btt. Aquest any al final m'he decidit i he fet el pas. Com que no tenia molta pasta al final només m'he pogut canviar el cuadre de la meva Cannondale i gràcies al plan renove que fan que sino ni això. He canviat el meu cuadre rígit F800 per un Rush d'alumini amb amortidor Fox RPL de forquilla aprofito la meva Lefty. M'haqués agradat comprar-me tota una btt de carbono però la meva economia esta com la mundial, pel terra. Això si, penso donar molta guerra aquest any així que Blas, tremola que vaig per tu. Que l'any passat em vas vacilar tota la temporada amb la teva doble i aquest tenim la mateixa burra.Ah, la meva sera negra.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola soc el Blas:

Lax ho sento, ja saps que opino que el teu amortidor monopivote no te res q fer amb les mtb de "veritat", sobretot pel mtb que practiquem: " gay-playero" però m'alegro que innovis, faras un salt qualitatiu...... encara que jo...... també i ho saps (publicitat) "ghost Amr 9500 carbono, etc."

Ja tinc ganes de veure'ns les bicis en el camp

David ha dit...

Encara no ha començat la temporada i la cosa ja està calenta.
Sembla que per ser algú en aquest mòn de la btt has de tenir pasta sinó ets un pringat mira culs...

miquel ha dit...

Nois si m'espereu a la baixada m'apunto amb la meva Començal Essence rígida.

Isaki, vaya peaso de burra.

isaki ha dit...

Tranki que ens veure'm al cap per què a les baixades no et penso espera, jejeje
Miki quant vulguis pots venir però et cansaràs d'esperar a les pujades, que et seguixo al teu blog i em comences a fer una mica de por.

Anònim ha dit...

bon comencament

be ha dit...

華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún