3/20/2008

Btt a Fraga

Be, ultimament les sortides que fem els cap de setmana estant sent més encarades a la Btt que a l'escalada, però això canviarà aquest cap de setmana. L'anterior vam estar a Fraga i vam fer dues rutes. La primera va ser una que vam veure al Rutas x Fraga i que puja per Vall de Mora, va fins Monegre i arribem fins a San Simó per tornar a baixar fins a Fraga. Amb aquesta vam fer 42 km i un dia explèndid. S'ha d'aprofitar ara, per què a l'estiu seria imposible pedala pels Monegros.

La Mon arribant a la Torre dels FraresUn primer plànol de la MonAmb San Salvador al fonsDoña Felicitat
Hem arribat als Llanos de Fraga ...... però també hi ha pujades!i alguna més.amb el video ho veureu millor.Una mica d'ombra va bé!Foto final del dia.

Al dia següent vam fer la segona, una petita ruta per l'horta de Fraga. Vam anar fins Miralsot pel canal per tornar pel costat del riu Cinca fins a Fraga on vam fer una volta per la ciutat. Va fer una mica de vent en contra per anar fins a Miralsot però va ser una bona passejada per estirar les cames, vam fer 18 km.

A veure si el temps acompanya i podem fer alguna cosilla aquesta setmana santa, fins aviat i sigueu bons!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola soy Blas,
Por fin veo algo que me alegra la vista en tu bog, i no es la bici, ni tu mujer, con todos mis respetos, me refiero a la equipación, que tonos, que vistosa, ohhhhh i la nueva que esta en camino sin mangas..... serà el acabose...

Aprovechar ahora que podeis pedirla por talla i cantidades que me las quitan de las manos paaaayo....

Anònim ha dit...

Hola soy blas otra-vez,

Ya me pasaras las rutas i los desniveles i tiempos para ver si algun dia podré salir con vosotros, que ya me empieza a picar el gusanillo de la mtb, ahora que ya estoy enterrando el ski, que poco queda con la sopa a las 13h ya no me pone como antes, snif, snif.

be ha dit...

華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún