11/08/2007

Anem a escalar

Ahir a la tarda va tocar sessió d'escalada amb el David. Com que estem tornant a començar vam triar anar al roco de Caldea. El roco es petit però està ben aprofitat i si no hi ha molta gent es pot fer feina en poc temps. Ara estem fent bastant rodatge pq no volem tornar a lessionar-nos i l'objectiu es poder disfrutar el pròxim estiu.
Vam fer unes 10 vies i per ser el tercer dia que anem, cada dia ens anem trobant millor. Ara el més interessant, per mi, serà fer molts moviments a poca intensitat i tots amb corda. Si tot evolucionar bé començarem a fer bloc d'aquí un parell de setmanetes. Crec que abans em d'anar reforçant totes les articulacions abans de ficar-nos als desploms, però tinc unes ganes.
Cada dia vec els blocs de la penya que grimpa i els hi tinc una enveja, sana, però enveja. Però com diu el Miki al seu blog el millor es anar entrenant amb cap i marcar-se un objectiu i ara disfrutar mentre entrenem.
Tornar estar davant una via mentres et fiques magnesi a les mans, mirar cap amunt i visualitzar tots els moviments mentre els vas recreant imaginariament. Una inspiració i agafar la primera pressa i amunt. Joderrr quines ganes ...

3 comentaris:

David ha dit...

Explicado así parece que estemos entrenando para subir el Capitán.
Yo la verdad es que soy un pringado que disfruta colgándose y aprendiendo de un colega.

isaki ha dit...

Gracias por aprender de mi, ahora ya se lo que sientes tu, no escalamos para hacer grandes paredes sino para nuestro disfrute personal. Pero si encima en veranito nos podemos meter alguna via larga mejor que mejor, por eso lo tenemos que hacer bien, pringao, jejeje

Anònim ha dit...

Mai faràs grau!!!

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún