11/20/2007

A tope ...


Estic content, la veritat que no us puc enganyar. L'esquena m'està respectant, així que he pogut tornar a fer aerobics; el colze i el dit no diuen res, així que també puc escalar i el coco amb la suma de les dues coses també tornar a rutllar. Tinc que confessar que aquest anys enrera he tingut temporades molt dolentes. Quan no era un all, era una ceba i sino el sr. Murphy. Semblava que totes les forces de la natura s'havien unit en contra meva (que sobervia pensar que la natura no té altra cosa millor que fer que pensar en mi). No veia mai la llum al final del túnnel i s'ha fet un túnnel molt llarg. Durant aquest temps he anat trampejat amb diferents esports per evitar les lessions i encara he pogut fer algunes cosilles. I sort dels companys amb els que podia anar fent coses encara que fos a pas de tortuga. Gràcies a tots.
Però ara estic content i m'agradar dir-ho. No sé el temps que durarà però el vull disfrutar al màxim, així que a topeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

2 comentaris:

marc ha dit...

Per a tots sempre has sigut un referent en moltes coses, ànim i un par de huevos !

David ha dit...

Todos hemos pasado en un momento o otro una situació parecida. A veces de jamos de escuchar lo gritos de alarma de nuestro cuerpo que no está dispuesto a tolerar más excesos. Nuestras ganas pueden más.
Lo que es cierto es que tener una vida rica en todos los aspectos nos permite afrontar la adversidad.

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún