12/03/2007

Continuem amb la rutina

Be, ja hem passat les eleccions i sembla que tot ha quedat més o menys igual, així que res a comentar. Jo continuaré fent el mateix, escalar dos dies com a mínim al roco i anar a les nit a Taekwondo que el dia 14 m'examino de cinturó taronja. Ara em tinc que aprendre tres pumses per poder passar-lo. Per sort son fàcils i no crec que tingui cap problema però amb la meva memòria de peix ja veurem. Es una ximpleria però em recorda l'època d'estudiant quant et venien els exàmens d'avaluació. He estat tots aquest mesos entrenant i ara et ve un examen per poder confirmar els teus coneixements. Ja es veu que amb aquesta vida sempre continuem aprenent i examinant-nos, tinguem l'edat que tinguem. Cada moment de la vida té coses noves i suposo que per això no se'ns fa pesada. Que aprendrem el dia de demà, qui sap, però mentre no fem amb gust segur que ens agradarà, així que tots a estudiar! com diria el David.

Aquí teniu les tres pumses que tinc que fer.

1.Taeguk il chang



2.Taeguk i chang



3.Taeguk sam chang



Que no me pase naaa

4 comentaris:

David ha dit...

A ver cuando me va bien esta semana, ya que estamos en epoca de evaluaciones y vamos a tope. De momento me va bien el viernes tanto al mediodia como a la tarde. Si dispongo de más dias te digo algo.
He sakido favorecido en la foto. Igualito flaco y con bastón.

marc ha dit...

joder con el pekeño saltamontes, eres un agresivo !!.

Antoniu ha dit...

Joder Isaki, eres una caja de sorpresas... Taekondo, eh?

Yo no pase del cinturón blanco. La cage cuando el coreano cabrón me dijo que contará en coreano. Lógicamante me cachondee y me lo inventé. Me pego una bulla y lo deje. Que penaaaaaaaaaa.

isaki ha dit...

David espero que podamos ir el miercóles a mediodia y el viernes ya quedamos.
Playmarc soy muy pacífico ya me conoces bien
Miki, la verdad que contar en coreano es un poco complicado pero como deporte complementario no está mal, lástima de tu vivencia.

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún