1/08/2008

Els bombers en guerra

Be nois, ja veieu que el tema està calent i avui he vist aquest dos videos que no tenen desperdici, així que aquí els penjo.





Apa a disfrutar i porteu-vos be!!!

Ah, mireu aquest blog bombersandorra.blogspot.com

4 comentaris:

Antoniu ha dit...

Ja sé que em puc ficar amb un "berengenal de cuidado" però no crec que aquests videos siguin la manera de reivindicar-vos.

Els missatges que doneu son molt diversos enlloc de focalitzar la vostra veu en una sola direcció.

A més, i sense ganes de crear mals rotllos. No us sembla una mica pretensiós el comparar-vos amb els grecs de la peli 300?

Jo potser intentaria fer una tasca més pedagògica per convèncer a la població de les vostres reivindicacions. organitzar conferències amb responsables "neutres" (potser de fora d'Andorra) que expliquèssin que comporta la privatització de les ambulàncies, explicar amb números qui surt guanyant amb aquesta situació. No sé... coses així una mica més serioses i argumentades amb xifres.

No cal dir que cada acció hauria d'estar recolzada pel major nombre de mitjans de comunicació possibles per poder difondre aquests missatges.

Tot això costa molt més que algunes de les accions que teniu en marxa però creieu que els vídeos i les enganxines donen la imatge que voleu donar?

Tot aquest rotllo no deixa de ser una crítica CONSTRUCTIVA i espero que sapigueu acceptar-la, encara que no estigueu d'acord.

Salutacions

isaki ha dit...

Jo té entenc, però ara mateix les posicions tan dels bombers com de govern s'han radicalitzat molt. És més una guerra que una negociació. I si vols que et digui la veritat, aquestes primeres accions han anat més encaminades a l'atac contra el govern que no com a reinvindicatives.
Se que s'estan preparant accions més a l'estil que tú em comentes però ara mateix els ànims estan molt encesos i qualsevol paraula o acció es pren com un atac personal.
Hi ha molta gent que encara faria coses més "animals" però de moment des de l'associació s'els frena. Fins quan? Suposo que fins que arribi veritablement la data de canvi d'horari. Llavors, segons com, encara veurem accions més contundents. I que quedi constancia que no estic afavor però el futur no es gaire prometedor.

Isidre Escorihuela ha dit...

Sincerament penso com el Miki...amb aquets videos "egocentrics" no anireu en lloc. Al contrari fareu que la gent us escolti menys i us prengui una miqueta a conya. Heu de fer altres coses i no creure que sou els salvadors d'Andorra... Ei de bon rotllo

isaki ha dit...

Nosaltres mai ens hem considerat els salvadors d'Andorra, faltaria menys. Aquest primers videos, només eren una resposta a un primer atac. Tranquils que d'aquí poc ja rebreu tota la informació més estructura i millor feta. De bon rotllo.

cita

Pin, pan, pun, bocadillo de atún